Maskara zelo lepo poudari oči

Ko sem začela hoditi v novo službo, enostavno nisem želela nositi ličil. Ličila so bila del mojega življenja, celo srednjo šolo in pa tudi cel faks. Končno sem odrasla in želela sem si pustiti kožo pri miru. Dejstvo pa je, da mi je nekaj konstantno manjkalo. Hotela sem si dodati nekaj ravno, toliko, da se počutim malo boljše. Tako sem se odločila, da bom od sedaj naprej uporabljala samo še maskaro. Maskara je definitivno nekaj, kar lahko uporabljamo, brez da bi dodali katero koli drugo ličilo. Zelo lepo poudari oči in poskrbi za to, da se mi počutimo samozavestno.

Maskara zelo lepo poudari oči

V srednji šoli in na faksu sem imela precej slabo kožo in seveda sem to želela prekriti in ravno zato sem uporabljala zelo veliko ličil. Ko sem končno končala faks, se mi je tudi koža zelo lepo popravila in to je pomenilo, da ličila več ne potrebujem. Končno sem lahko vstala ter si samo namazala obraz in to je bilo to. Krema je bila popolnoma dovolj za mojo kožo in nisem potrebovala več nič skrivati. Je pa dejstvo, da sem želela vseeno izgledati zelo lepo in kljub temu, da sem se zelo lepo oblekla, je na mojem obrazu nekaj manjkalo. Maskara je hvala bogu v tem primeru rešila mojo situacijo in vsake toliko sem seveda uporabila tudi šminko. Tudi ljudje so mi govorili, da ličila res ne potrebujem in da lahko pustim koži da diha. Jaz sem se s tem popolnoma strinjala in bila sem zelo vesela, da je postala maskara del moje jutranje rutine in to mi ni vzelo veliko časa kot na primer prej, ko sem se morala cela ličiti.

Maskara res zelo lepo poudari oči in je popolnoma dovolj za vsakdanji izgled. Končno sem postala samozavestna in lahko nosim karkoli želim in me ni sram. So jutranjo rutino sem sedaj res zelo zadovoljna in hkrati se tudi naspim, saj ne rabim vstajati zgodaj.