Izola hoteli te lahko rešijo v marsikateri situaciji

Nekaj časa nazaj sem dobila zadolžitev, da moram iti na nek sestanek v Izolo. Izola je bila za mene definitivno malce daleč, ampak sem se nekako zanašala na to, da bo sestanek trajal res malo časa. Ko sem prišla tja sem ugotovila, da bomo imeli najprej kosilo in da bomo potem začeli ta pomemben sestanek. Kosilo je načeloma trajalo zelo dolgo časa, kar me je malce zaskrbelo, saj nisem hotela voziti tako daleč v temi nazaj domov. Potem se je začel sestanek in seveda se je sestanek res zelo zavlekel.

Ko je bilo sestanka konec je bila seveda zunaj že tema in bilo je precej pozno, kar me je malce zaskrbelo, saj sem vedela, da ne bom prišla domov. Odločila sem se, da bom nekako prespala v Izoli, ampak nisem vedela, na kaj se lahko zanesem. In potem sem prebrskala po spletu in našla Izola hoteli. Ugotovila sem, da so Izola hoteli nekaj, na kar se lahko za to noč res zanesem. Ko sem šla tja sem takoj na recepciji vprašala, če imajo po kakršnemkoli slučaju kakšno sobo prosto za to noč, saj sem dobesedno ostala v Izoli brez prenočišča. Vsi na recepciji so bili zelo prijazni in so mi rekli, da imajo eno sobo prosto, ampak da moram seveda iti naslednji dan zjutraj ven.

Izola hoteli te lahko rešijo v marsikateri situaciji

Rekla sem jim, da to definitivno ni problem, saj želim samo prespati, da lahko potem naslednji dan lepo po svetlem pridem domov. Rekli so, da ni nobenega problema in tako sem dobila sobo za eno noč. Izola hoteli so me v tem primeru res zelo lepo rešili in bila sem zelo vesela, da sem se lahko zanesla na to. Spala sem res zelo dobro, saj sem vedela, da bom naslednji dan varno prispela domov. Tisti dan, ko je seveda končal sestanek, sem bila tudi zelo utrujena in zaspana in nisem želela tako voziti domov. Vedela sem tudi, da me čaka zelo dolga pot domov in ravno zato sem se odločila, da bodo Izola hoteli nekaj, čemur bom zaupala.