SI
Show menu

Union

Povezani s strastjo

Vrhunsko kakovost Union svetlega piva zagotavlja moderna tehnologija in pivovarska tradicija, ki jo skrbno negujemo že od leta 1864. Naše pivo varimo samo iz izbranih naravnih sestavin. Le malokdo ve, da črpa Pivovarna Union še danes celotno količino odlične vode iz lastnih vodnjakov, prav tako kot v času njene ustanovitve. Poln okus s srednje izraženo grenčico, prijetna rezkost in bleščeča zlatorumena barva dajejo pivcu Union svetlega piva pravi gastronomski užitek.

Union temno pivo je desertno temno pivo vrhunske kakovosti. Včasih so varili močno temno pivo, ki so ga pili tradicionalno le v zimskem času. V Pivovarni Union pa varimo lažje temno pivo s poudarjenim okusom praženega slada. V najboljših gostinskih lokalih lahko dobite tudi točeno Union temno pivo. Med poznavalci in ljubitelji piva je priljubljena tudi mešanica svetlega in temnega piva Union.

Union Pils je pivo, ki je proizvedeno po lastnem originalnem postopku varjenja piva pils. S svojo edinstveno svežino vedno znova vabi k pitju. 

Union brezalkoholno pivo je naravna pijača za vse, ki uživajo v okusu piva, vendar ne želijo ali ne smejo uživati alkohola. Razvili smo ga v Pivovarni Union in smo še vedno edini proizvajalec brezalkoholnega piva v Sloveniji. Union brezalkoholno pivo je izotonična pijača, kar pomeni, da omogoča vzdrževanje tekočinskega ravnovesja v telesu

Več o pivu Union