SI
Show menu

Union

Povezani s strastjo


Union svetlo

Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Harmonijo mu daje prijeten sladen okus, zmerna grenčica in aroma stare savinjske sorte hmelja Aurora.

Znanec iz prvovrstnega ječmenovega slada, ki ga ni potrebno zares posebej predstavljati. Gre za že vrsto let prepoznavno klasiko, ki ji značilno harmonijo daje prijeten sladen okus, zmerna grenčica in aroma stare savinjske sorte hmelja Aurora. Najbolj se prileže v izbrani družbi ne glede na letni čas.


Union brezalkoholno

Prvo in edino brezalkoholno slovensko pivo. Plod dolgoletnih izkušenj v povezavi s prvovrstno tehnologijo. Prijetno ujemanje hmeljne grenčice in sladne arome mu zagotavljata prijeten in osvežilen karakter.

Za vse, ki vas navdušuje edinstven okus Uniona, je tu prvo in edino brezalkoholno slovensko pivo, ki smo ga zvarili s pomočjo dolgoletnih izkušenj in prvovrstne tehnologije. Njegova hmeljna grenčica se izvrstno ujema s sladno aromo, kar mu zagotavlja izjemno prijeten in osvežilen karakter, ki se ga ni mogoče naveličati.


Union Nefiltrirano
svetlo & temno

Union Nefiltrirano vsebuje tradicionalne unionske pivske kvasovke, ki mu dajejo karakteristično motnost in polnost okusa. Osvežujoče in izjemno pitno s harmonično hmeljno grenčico. 

Naše nefiltrirano temno pivo je varjeno iz najkakovostnejšega praženega in karamelnega slada. Pražen slad je tisti, ki da pivu črno barvo in praženo/kavno aromo. Pivo zaznamujeta polnost okusa ter intenziven in dolgotrajen okus tudi po končanem požirku.

Odprite si Nefiltrirano svetlo, ki s tradicionalnimi unionskimi kvasovkami slovi po karakteristični motnosti in izjemni polnosti okusa. Zahvaljujoč harmonični hmeljni grenčici priporočamo ob najbolj vročih mesecih ali ob koncu tedna

Nefiltrirano temno vas bo prepričalo s prepoznavnim karakterjem praženega in karamelnega slada. Ta pivu zagotavlja značilno črno barvo in kavno aromo, njegov intenziven in poln okus pa boste v ustih čutili še dolgo po prvem požirku.

Več o pivu Union