SI
Show menu

Nula

Prva z nula sladkorja

NULA MALINA je nova pijača iz Pivovarne Union.

Je nežnega okusa, saj vsebuje samo vodo in malo sadnega soka. Odlično odžeja. Privoščili si jo boste lahko brez slabe vesti, saj ne vsebuje sladkorjev in sladil.

Glavno vodilo pri razvoju nove pijače pod novo blagovno znamko NULA MALINA je bilo iskanje dobrega in široko sprejetega okusa. Sledili smo željam izbranega segmenta potrošnikov, ki si želijo nekaj več kot le vodo, hkrati pa s pijačo ne želijo uživati sladkorja ali sladil. In prav je, da tem potrošnikom omogočimo izbiro na polici.

NULA GRENIVKA, nova z NULA sladkorja.

Je nežnega okusa, saj vsebuje samo vodo in malo sadnega soka. Odlično odžeja in privoščite si jo lahko brez slabe vesti kadarkoli v dnevu. Ne vsebuje sladkorja, sladil in je brez konzervansov.

Pijača NULA z okusom maline in grenivke je ta trenutek edinstvena in ustvarja novo kategorijo osvežilnih pijač. Svojo ednistvenost na področju kreativnosti pri razvoju živil z ugodno prehransko sestavo in večjo prijaznost potrošnikom dokazuje tudi nagrada Inštituta za nutricionistiko za najbolj invativno živilo v skupini pijač, ki je pijači NULA dodelil pečat INOVACIJA LETA 2015.

Več o pijači Nula