SI
Show menu

Foto delavnica: "Pij drugače"

17. 9. 2015

Za kaj gre?

Oddaj svoj portfolio in se poteguj za eno od desetih mest v ekipi, ki se bo udeležila fotografske delavnice z naslovom »Pij drugače«. Kandidate bo izmed vseh prijavljenih izbrala komisija v sestavi strokovnjakov Cheryl Dunn, Barbara Čeferin in Saša Hess.

Katero temo bomo ostrili?

Pretirano in neodgovorno uživanje alkohola pušča sledi, takšne in drugačne. S fotografskim projektom bomo s pomočjo mladih fotografov pod mentorstvom ameriške konceptualne fotografinje skozi fotografski objektiv lovili prostorske vplive prekomernega pitja alkoholnih pijač. Namen natečaja je spodbujati kreativnost, fotografijo, odkrivanje novega ter ozaveščati o posledicah prekomernega pitja alkoholnih pijač.

Kdo lahko sodeluje?

Prijave so odprte za ljubiteljske in profesionalne fotografe s kreativno žilico in občutkom za konceptualno fotografijo, v starosti med 15 in 25 let.

Kaj je v igri?

Cilj delavnice je priprava gradiva za razstavo »Pij drugače«, ki bo od 25. novembra do 5. decembra 2015 gostovala v Galeriji Fotografiji.

Kje se prijavim?

Izpolni prijavnico in jo skupaj s portfelijem (ki ga narediš v skladu s pravili) skompresiraj v mapo, ki jo shraniš kot svoje ime in priimek, pošlji na elektronski naslov info@galerijafotografija.si najkasneje do sobote 2. oktobra 2015. Vsi prijavljeni bodo o izboru obveščeni do 9. oktobra 2015.

Kako vem, ali sem izbran?

Deset izbranih kandidatov bomo obvestili po elektronski pošti, objavljeni pa bodo tudi na spletnih mestih www.radler.si,www.galerijafotografija.si ter na FB profilu Radler.
Prijavi se na radler.si >>